Hakkımızda

Censa Group, kağıt naylon kumaş ve benzeri esnek malzeme üretim makineleri için kenar kontrol gergi kontrol baskı ve hata izleme kameraları ve havalı şaft üretimleri yapmaktadır. Destek için istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz

censa group

Flexible Material Control Systems

2011’den Beri Sizin İçin Çalışıyoruz

#1

Misyonumuz

Censa Mekatronik 2011 yılından bu yana sektör liderlerine hizmet veriyor, 2019 yılında Censa Group olarak yenilikçi çözümlerle üretim süreçlerinde verimliliği artırıyoruz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve kalite standartlarınızı karşılamaya çalışıyoruz.

#2

Hedefimiz

Kalite, dürüstlük ve çevresel sorumluluk gibi temel değerlerimizi korurken, çeşitli sektörlerde ilerlemeyi ve verimliliği teşvik ederek mümkün olanın sınırlarını sürekli olarak zorlamayı hedefliyoruz.

#3

Neden Biz

Yaptığımız her şeyin temelinde müşteri memnuniyeti yatmaktadır. Müşterilerimize bizimle yolculukları boyunca kişisel ilgi ve destek sunarak uzun süreli ortaklıklar kurmaya inanıyoruz. İlk danışmadan kurulum ve devam eden bakıma kadar, kendini işine adamış profesyonellerden oluşan ekibimiz yolun her adımında mükemmellik sunmaya kendini adamıştır.

her daim yanınızda olmak bizi mutlu ediyor

Yardım İçin Arayın…

Flexible malzeme kontrol sistemleri üretim hatlarınızda ki eksik ve hatalı işlerin tamamlanması ve yeni projeleriniz için uzman kadromuzdan destek almak için bize ulaşabilirsiniz

Uzman Kadromuzla Hizmetinizdeyiz

Kenar kontrol, gergi kontrol, baskı izleme kameraları kaliteli ve fresiz flexible malzeme üretmek için önemli ihtiyaçtır. Siz nekadar işinin arkasın da duran ve teknik desteğini eksik etmeyen firma ile çalışırsanız başarıya o kadar yakın olursunuz.